تازه های کتابدنیای کتاب

یک بانک، پاتوق کتاب ۲۵ ساله تهران را تعطیل کرد

کتابفروشی پاتوق کتاب تهران با بیش از ۶ هزار مشتری روزهای گذشته حکم تخلیه‌اش توسط یک بانک گرفته شده است و هرچه زودتر باید تخلیه کند.

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، فروشگاه پاتوق کتاب چهارراه کالج که سابقه‌ای ۲۵ ساله دارد این روزها باید ملکی که در آن مستقر بود را تخلیه کند بدون آنکه موقعیت دیگری را داشته باشد در همین خصوص با محمدحسین اسلامی‌فر مدیر کتابفروشی پاتوق کتاب تهران گفت و گو کردیم و علت این تخلیه را جویا شدیم.فروشگاه پاتوق کتاب تهران یکی از شناخته‌شده‌ترین کتاب‌فروشی‌های تهران است. لطفاً درباره وضعیت کنونی این فروشگاه توضیح دهید؟در سال گذشته، حدود ۴۰ هزار جلد کتاب از این فروشگاه توزیع و قریب به ۶ هزار فاکتور صادر شده است. می‌توان گفت که فروشگاه انقلاب چند هزار مشتری وفادار دارد. اما متأسفانه، این فروشگاه در آستانه تعطیلی قرار گرفته است.دلیل این تعطیلی چیست؟ملک این فروشگاه متعلق به ستاد اجرایی است و چندین سال است که پرونده میان ستاد اجرایی و بانک عامل در جریان بوده در نهایت، دادگاه به نفع بانک رأی داده و اکنون دستور تخلیه ملک صادر شده است. بنابراین، فروشگاه باید تخلیه شده و ملک به بانک تحویل داده شود.
آیا امکان ادامه فعالیت در این مکان وجود ندارد؟نکته اینجاست که این ملک، به دلیل شرایط خاص و موقعیت مکانی، برای استفاده صنوف دیگر مناسب نیست. حتی صنوف دیگر که در نزدیکی این محل فعالیت داشتند، مانند ساندویچی و کت‌وشلوارفروشی، موفقیت چندانی نداشتند و مجبور به تعطیلی شدند. ما پیشنهاد داده‌ایم که همان‌طور که پیش‌تر اجاره پرداخت می‌کردیم، این بار اجاره را به این بانک پرداخت کنیم. همچنین آماده‌ایم که هر زمان بانک تصمیم به تغییر کاربری یا بهره‌برداری از ملک گرفت، پس از یک ماه اطلاع قبلی، محل را تخلیه کنیم. اما تا آن زمان، امیدواریم اجازه داده شود که ما به فعالیت خود ادامه دهیم.البته کتابفروشی( اسم) نیز در نیمه اول سال ۱۴۰۱ هم باهمین مشکل مواجه شد و بانک تجارت خواهان ملکش شد تا در آن شعبه‌ای ایجاد کند و کتابفروشی اسم هم از مرکزیت کتابفروشی دور شد و به سمت چهارراه کالج آمد اما این اتفاق برای کتابفروشی‌هایی که ملک استیجاری دارند به دور نیست و باید حمایت‌های برای حفظ و بقا این کتابفروشی‌ها صورت بگیرد.
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن