تازه های کتابدنیای کتاب

دوران اسارت به روایت مرتضی سرهنگی در «تابستان ۱۳۶۹»

«تابستان ۱۳۶۹» تازه‌ترین اثر مرتضی سرهنگی، مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در 40 خاطره به روایت دوران اسارت می‌پردازد و به تازگی راهی بازار نشر شده است.

 

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «تابستان ۱۳۶۹» شامل چهل خاطره است که مرتضی سرهنگی طی سه سال در میان انبوهی از خاطرات اسارت انتخاب کرده است. به اعتقاد نویسنده، ادبیات اسارت از سوغاتی‌هایی است که اسیران جنگ همراه خودشان آوردند و هزینه آن جوانی و سلامتی‌شان بوده است.

مرتضی سرهنگی از نویسندگانی است که چهل سال است در حوزه ادبیات مقاومت فعالیت دارد. از آثار او می‌توان به «اسم من پلاک است»،«پابه پای باران» و«خرمشهر خانه رو به آفتاب» اشاره کرد.

«تابستان ۱۳۶۹» سال ۱۴۰۱با شمارگان ۱۲۵۰ توسط دفتر ادبیات و هنر مقاومت در انتشارات سوره مهر در ۳۲۳صفحه چاپ و به بازار عرضه شده است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

« تشنه‌ام بود و از آن‌ها آب می‌خواستم ولی همین که دهان باز می‌کردم و می‌گفتم ماء…آن‌ها می‌خندیدند.گفتم :چرا می‌خندید؟ من تشنمه،مگه نمیگین شیعه هستین؟ خب یه کم آب بدین بخورم!

مشکل اینجا بود که آن‌ها فکر می‌کردند من صدای گاو درمی‌آورم تا آن‌ها را بخندانم.یک دفعه یادم آمد که محرم هنگام نوحه خواندن می‌گفتم:انا عطشان حسین.

گفتم:انا عطشان اسماعیل،انا عطشان،تشنمه،تشنمه.»

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه