اخبار انجمنتازه های کتابدنیای کتابرویدادها

نخستین نشست «هر کتابفروشی یک خیمه مقاومت در کتابفروشی» انتشارات شهید کاظمی برگزار گردید.

خاطره‌ای از مخالفت سیدحسن نصرالله برای شرکت یک متاهل در عملیات شهادت‌طلبانه/ ۲۰ سال تحقیق برای تالیف کتاب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، حمید داوودآبادی، نویسنده و پژوهشگر، در نشست هر کتابفروشی یک خیمه مقاومت در محل انتشارات شهید کاظمی قم گفت: من به یک درد اشاره کنم. شهید رجایی را چه کسی به شهادت رساند، کسی که رجایی پشت سرش نماز می‌خواند. شهید بهشتی و دیگران را کسانی به شهادت رساندند که از نیروهای امنیتی حزب بود.
وی بیان کرد: سید حسن نصرالله را اسرائیل با بمب ۸۰ تنی سنگرشکن به شهادت نرساند بلکه باید برویم دنبال اینکه چه کسی او را به شهادت رساند.

این نویسنده و پژوهشگر با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند نباید جای قاتل و مقتول عوض شود، اضافه کرد: سیدحسن نصرالله در تهران بود. او را کشیدند لبنان و این اتفاق افتاد.
وی تاکید کرد: باید کشمیری‌ها و خط خیانت را معرفی کنیم وگرنه همچنان کار خودشان را می‌کنند. شهادت سید حسن نصرالله ضربه بزرگی بود. بیشتر از ۳۰ سال اسرائیلی‌ها آرزو به دل ماندند اما سرانجام این واقعه اتفاق افتاد و اکنون باید آسیب‌شناسی کنیم که از کجا به ما ضربه وارد می‌شود.

داوودآبادی بیان کرد: سال ۷۴ من در نهادی بودم و وظیفه آن ثبت وقایع انقلاب اسلامی بود. پیشنهاد دادم که ریشه‌های تشکیل حزب الله لبنان را پیگیری کنیم و تاکید کردم با کمترین هزینه ممکن من آن کار را انجام می‌دهم اما با من همکاری نکردند. من شخصاً به لبنان رفتم و به پژوهش درباره ریشه‌های تشکیل حزب الله لبنان پرداختم.
وی با بیان خاطره‌ای از دیدار با سید حسن نصرالله ادامه داد: یک روز با سید قرار گذاشتیم. مسئول دفتر سید گفت که سید سرشان شلوغ است. داشتم دوربین را جمع می‌کردم که سید آمد و گفت من تا شب درگیریم. گفتم پس شب می‌رویم. ساعت ۱۰ شب رفتیم و تا ساعت یک شب گپ و گفتمان به طول کشید.

نویسنده کتاب «شهادت طلبان» یادآور شد: سید از موضوع ریشه‌های حزب الله استقبال کرد و خاطرات و زندگیش را برای ما تعریف کرد. یکی از نکته‌هایی که برای من مهم بود این بود که سید بصیرت بالایی داشت. زندگی‌نامه سید را ۲۰ سال نگه داشتم و اکنون در کتاب «سید عزیز» آن را منتشر کردم.

وی به بیان یک خاطره دیگر از افراد شهادت طلب حزب‌الله اشاره کرد و گفت: یک شهید بزرگی بود که متاهل بود و ۳ بچه داشت. چند سال روی مقر اسرائیل کار کرد و وقتی به سید اطلاع داد، شرط گذاشت که خودش عملیات را انجام دهد اما چون عملیات شهادت طلبی را به متاهلین نمی‌سپرد، اصرار کرد و سید را راضی کرد. سید یک شرط گذاشت و گفت که در آن دنیا مرا شفاعت کنید. آن شهید بزرگوار گفتند اگر اجازه پیدا کردم شفاعت کنم، شفاعت خواهم کرد.

داوودآبادی گفت: وقتی که سیدعباس موسوی شهید شد جلسه گذاشتند برای دبیر کلی حزب الله. شیخ صُبحی طُفَیلی که زمانی دبیرکل حزب‌الله بود اولین نفری بود که به شدت از سید حسن نصرالله دفاع کرد، سید حسن به او گفت امیدوارم ۱۰ سال دیگر به همین صورت دفاع کنید اما کمتر از ۱۰ سال این فرد به یکی از مخالفان سید و مقاومت و ایران تبدیل شد.
در ادامه آزادگان، کارشناس مجری برنامه بیان کرد: یک مشکلی که در جامعه ما وجود دارد این است که پرونده‌ها به نتیجه نمی‌رسد یا اگر به نتیجه می‌رسند به مردم اطلاع داده نمی‌شود. امیدواریم فضایی پیش بیاید و این موارد رمزگشایی شود.
وی ادامه داد: «شهادت‌طلبان» کتابی است که ۲۰ سال برای آن تحقیق شد و نظیر آن وجود ندارد. این کتاب به جبهه مقاومت می‌پردازد و روایت افرادی که تا سه چهار سال قبل عملیات شهادت طلبانه در سوریه و لبنان داشتند را بیان می‌کند.

به گزارش ایبنا؛ در پایان این برنامه از پویش کتابخوانی «ام علا» با محوریت کتابی با همین عنوان با حضور دختر و عروس شهید رونمایی شد. این پویش از امروز ۱۵ آبان، تا ۳۰ دی برقرار است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه